За първи път Тодор й посегнал няколко дни след началото на връзката им, а преди месец дори й счупил ръката. Причината за скандалите били "битови проблеми",  призна певицата пред bTV.

Вижте снимки на Софи и Гринго >>

"Толкова много беше готин в началото, но какво му стана - "С този няма да излизаш, с този няма да се виждаш". Какво е това? Аз съм певица. Имам участия. За Лоренцо се притеснявам. "Ще ви изкормя и теб, и Лоренцо. Ще ти донеса главата му пред вратата ти, сподели Софи какво й говорел Гринго.

Тя обясни, че не е бременна, както е мислела.

"Няма бебче. Това се оказа в крайна сметка. От стрес ли е, от какво е – не знам. Закъсня ми и си направих тест – показа две чертички. Бях много радостна. Вече, като минаха два месеца, отидох при лекарка и тя ми каза, че от стреса ми закъснява цикъла", каза певицата, цитирана от "24 часа".

Според нея така може би е станало по-добре, защото с този мъж не може да се живее, след като я бие.

Маринова пуснала жалба в полицията, защото се притеснявала за Лоренцо.

"Мамо, нещо не си щастлива" - това ми каза скоро Лоренцо, който вече си е голям. Явно не ми трябва да имам мъж. Лоренцо си е до мене и ми е достатъчен. Гринго само звъни и се заканва. Няма мозък тоя човек. Работи като охранител в Германия, но съм чувала и други неща", допълни Софи.