Съпругата му Виктория Бекъм (42) сподели снимка на рожденика в пълна стая с подаръци и му призна, че е най-невероятният съпруг и чудесен баща.

Вижте снимки >>

"Всички те обичаме толкова много!", написа дизайнерката и сложи хаштаг "сродна душа".

Британски медии издават, че тя му е подарила и специална каска за мотор, по неин дизайн, със скъпоценни камъни, и ръкавици за шофиране.

Синът им Бруклин също сподели снимка от тържеството, както и обща с баща си, и го нарече "герой".

Самият Дейвид пък се похвали с торта за рожден ден във формата на гъсеница с четири свещички на нея. Бившият футболист благодари на всички за пожеланията и обясни, че тортата е от децата му.

Миналата година Спайс гърлс се събраха за 40-ия рожден ден на Дейвид. Той и Виктория организираха празненство в курорта "Аманджена" в Маракеш. Сред гостите бяха готвачът Гордън Рамзи, добрият приятел и бивш мениджър на футболиста Дейв Гарднър и приятелката му Лив Тайлър, холивудските звезди Ева Лонгория и Том Круз.

Дейвид е роден в Лондон. На 11 г. печели награда за млад талант във футбола, като му я връчва футболната легенда сър Боби Чарлтън. Бекъм прекара по-голямата част от кариерата си като играч на "Манчестър Юнайтед", печелил е шест пъти Висшата лига и един път Шампионската лига. Дейвид е играл за "Реал Мадрид", "ЛА Галакси", "Милан" и "Пари Сен Жермен". Бил е капитан на английския национален отбор по футбол, за който има записани 115 мача и 17 гола и е участвал на три Световни първенства.

Жени се за певицата от Спайс гърлс Виктория Бекъм през 1999 г. Имат четири деца - Бруклин, Ромео Джеймс, Круз Дейвид и Харпър Севън. Дейвид участва в много рекламни кампании, има линия дрехи и е признат за секссимвол.
ИЗБРАНО