Това е сбъдната мечта на изпълнителката на хита "Джолийн", чийто съпруг обаче не обича вниманието и изключително рядко може да бъде забелязан на публични изяви. 

Вижте снимки на Доли >>

"Ще се женим отново! Ще имам хубава булчинска рокля, понеже нямах голяма, дълга рокля, когато се женихме. За него сме взели костюм, така че ще се облечем хубаво и ще си направим един куп снимки", заяви Партън пред People.

Тя и Карл се вричат във вярност на 30 май 1966 г. на скромна церемония. Още неизвестната тогава певица няма специална рокля, а единствен свидетел на брака е майка й. Певицата е била "шокирана", когато Карл се съгласил да продадат снимките от предстоящата повторна церемония, за да съберат пари за благотворителната организация на Доли Imagination Library, която се занимава с борба с неграмотността.

"Съпругът ми е самотник. Той не иска да е около никого, освен мен. Винаги ме е молил да го държа настрана от всичко това. Не обича шумотевицата", обясни Партън, като допълни, че Карл винаги я е подкрепял през кариерата й.

"Той е като брат, баща, приятел, съпруг и любовник... Той е всички тези неща за мен", описа го тя.