Премиерите на "Непознатото момиче" и "Жулиета" събраха едни от най-известните манекенки на Victoria's Secret Роузи Хънтингтън-Уайтли, Ирина Шейк, Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Изабел Гулар, Карли Клос, Джордан Дън. Пред фотографите позираха и супермоделите Летисия Каста и Ева Херцигова.

Вижте снимки >>

Годеницата на Джесън Стейтъм - Роузи Хънтингтън-Уайтли, беше огненено момиче с прекрасна червена рокля на Alexandre Vauthier и с яркочервено червило. В оскъдна тъмночервена рокля на същата марка беше и Бела Хадид.

Ирина Шейк избра черна рокля с гол гръб и блестяща декорация с пера на Miu Miu. Половинката на актьора Брадли Купър почти не беше гримирана.

Ева Херцигова приличаше на Мерилин Монро с бялата си рокля на Dior. 38-годишната Летисия смело демонстрира извивките си в прозрачна рокля на Atelier Versace.

Алесандра Амброзио сияеше в сребрист тоалет с дълбоко деколте на Michael Kors, a Адриана Лима облече бяла рокля с черни шевици на Prada.

Изабел Гулар беше неустоима в дълъг прозрачен фееричен тоалет, бяло бюстие-боди на Ralph & Russo. Токчето на едната й обувка обаче се закачи в коприната и се наложи спешно да й помагат да се справи със ситуацията (вижте в галерията).

В тоалет на Ralph & Russo бяха и Джордан Дън и Ана Беатрис Барос, която оприличиха на морска сирена. Карли Клос блестеше в рокля на Louis Vuitton.