Dir.bg продължава традицията си да ви показва актуални снимки от така очакваните абитуриентски балове в България, а абитуриентката, която събере най-голяма подкрепа от потребителите и журито на конкурса, ще получи атрактивна награда.

"Най-красива абитуриентка" 2016 стартира утре - 20 май!

Тази година в журито на конкурса се включват водещ фотограф, актуална поп звезда от върховете на класациите и, разбира се - носителката на титлата за 2015 година.

Журито:
Снимка
VenZy е една от звездите на Monte Music. Той трайно се настани в сърцата на младата аудитория у нас с парчета като “Под открито небе”, “А, дано, ама надали”, “Опасно близки”, “Щом ти си до мен”, “Въпрос на време”, “Мога да ти вярвам“. 2015-а продължи с ударното парче с Били Хлапето – “Кажи ми вече всичко”, и трио с Били и Графа – “Запазено място”. В момента присъства в родните класации с актуалното си парче “Номера сменен”.
Снимка
Габриела Иванова е Най-красива абитуриентка на 2015 година. Тя завърши СОУ "Желязко Терпешев", град Любимец. Габриела осъществи мечтата си да бъде приета в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски“ и в момента е студентка в специалност публична администрация.
Снимка
Евгени Димитров е собственик и управител на най-влиятелната фото агенция у нас - Bulphoto. Неговите снимки се радват на голям успех както у нас, така и в чужбина.

Миналогодишното жури бе съставено от Михаела Филева, Антон Касабов, Константин Лунгов и Даниел Денев.