Актьорът сподели нейна черно-бяла снимка в профила си във Facebook и написа:

"Толкова те обичам, че дори не забелязвам детето ни, когато притичва покрай теб! Толкова те обичам, че когато стоеше под дъгата в Гърция, тя ми се видя черно-бяла... Обичам бръчиците и нескопосаната ти прическа сутрин, когато се събуждаш и приличаш на мокро врабче..."

Вижте снимки на семейството >>

Той добавя, че толкова я обича, че само когато е с нея, не е егоист, защото го прави добър и нежен, защото "цериш просташкия ми характер само с поглед... защото те обичам!"

"Обичам тайнството ти на честен човек и някои релефи от тялото ти, за които няма да споделя. Обичам дишането срещу лицето ми, когато спиш и аз те гледам! Честит Рожден Ден, Сузи! Безмерно те обичам... Честит рожден ден, луничаво врабченце. Честит рожден ден, Александра!!!", завършва прочувственото обяснение на Ласкин.

Иван и Алекс са заедно от близо 10 години. Дъщеря им София се роди през декември 2010 г.

"Много обичам Иван. Живея с един изключително добър, честен, прекрасен мъж, много раним и много чувствителен, който просто рядко си позволява да се разкрива, в случая го направи. Ние наистина сме като едно цяло. Живеем в хармония. Когато ме питат кой от двама ни е по-силният във връзката, отговарям, че всеки един е по-силен за другия"
, сподели миналата година дъщерята на незабравимата Пепа Николова и на Йосиф Сърчаджиев в интервю за сп. Eva.

Ласкин има дъщеря Люба от първия си брак.