Актрисата публикува в Instagram снимка на колежката си Хелена Бонъм Картър, която беше придружена с надпис "В един свят на Кардашиян... бъди Хелена Бонъм Картър".

Вижте снимки >>


Този на пръв поглед невинен пост разгневи феновете на риалити семейството, които определиха публикуваната от Ан снимка като унизителна за Кардашиян. Появиха се дори цели статии в защита на Кардашиян, описващи ги като "най-важното семейство в САЩ" (след Обама), пише "Дарик".

В резултат звездата от "Клетниците" изтри поста и го замени с друг - "Публикацията е премахната заради непредвидено нанесена обида".

"В нито един момент не ми хрумна, че противопоставям хората. Това не е типично за мен", допълни актрисата.

Редица почитатели на Ан обаче обявиха, че тя не е направила нищо лошо, както и че не е трябвало да маха снимката на Хелена.

Шумът около поста на Ан Хатауей идва малко след като през март звезди се изправиха срещу звезди заради гола снимка на Ким Кардашиян. Тогава Шарън Озбърн и Емили Ратайковски си направиха голи селфита в подкрепа на Ким. А Бет Мидлър, Клоуи Грейс Морец и Пиърс Морган изразиха недоволството си с хапливи коментари по адрес на риалити звездата.