Творческите й директори Керол Лим и Умберто Леон ще обогатят H&M с духа на Kenzo, създавайки колекции облекла и аксесоари за мъже и жени. Kenzo x H&M ще се появи в над 250 избрани магазина на H&M в цял свят, както и онлайн, на 3 ноември 2016 г.

След като се присъединяват към модната къща през 2011 г., Лим и Леон задават собствен ред в модата със забележителни колекции в дръзки цветове и ярки принтове, ефектни ревюта, артистични колаборации и креативни дигитални кампании. Глобалните влияния и традиции се съчетават и смесват с енергията на улицата, намирайки място в колекции, които са вдъхновяващи и достъпни за феновете на модната къща в целия свят.

"Нямаме търпение да представим Kenzo x H&M пред света и да споделим с всички тази креативна и забавна колекция, създадена с любов към модата", каза творческият консултант на H&M Ан-Софи Йохансон.

"С тази колаборация с H&M искаме да мислим мащабно, да разчупим границите и да заредим с новата енергия на Kenzo всеки жител на планетата", споделиха Керол Лим и Умберто Леон, творчески директори на Kenzo.