Актьорът и журналистката, която е член на клана Кенеди, се разделиха през 2011 година след 25 г. брак, след като Арнолд призна за извънбрачен син от домашната помощница Милдред Баена. Арни и Мария имат още една дъщеря - Кристина (24), и двама сина - Патрик (22) и Кристофър (19).

Вижте снимки на Арни, Мария и децата им >>

Катрин разкри в американско телевизионно предаване, че родителите им са отдадени на децата си, въпреки раздялата. Тя обясни, че дори празнуват заедно рождени дни и дипломиране.

"Много ни подкрепят. Двамата свършиха страхотна работа за поддържане на семейството", похвали ги Катрин.

Миналата година Шварценегер празнува рождения си ден с бившата си половинка и дъщерите си. Малко преди това той призна, че най-голямата грешка в живота му е, че изневерил на Мария.

"Като върна лентата назад, стигам до извода, че това безусловно е най-голямата грешка в живота ми. Всичко прецаках. Ходихме на семейна терапия с Мария по нейно настояване. Не се получи. Извиних й се, както и на децата. Но, разбира се, болката остава", каза бившият губернатор на Калифорния.

"Но, това е животът. Правиш грешки, след което трябва да продължиш напред. Това, което беше особено трудно, бе да спечеля отново доверието на децата. Успях. Те ме обичат, уважават ме, приемат ме такъв, какъвто съм. Успях да възстановя и отношенията си с Мария, което за мен също бе важно", допълни Арнолд Шварценегер.

В момента той има нова приятелка - физиотерапевтката Хедър Милиган.