"Лека нощ от планинина на Барселона", написа тя на фотос, на който е прегърнала порасналите си деца. На друг са в Саграда Фамилия.

Преди това Полтроу сподели кадър от концерт на група Coldplay. Крис Мартин заби с групата си в Барселона и изпрати целувки на дъщеря си Епъл от сцената.

Вижте снимки >>

"Понякога твоят татко наистина има нужда да го посетиш на работа", коментира актрисата.

Тя и фронтменът на британската група са официално разведени от няколко дни, но поддържат прекрасни отношения. Преди 2 седмици Полтроу сподели тяхна обща снимка от пътуване с децата им до "Дисниленд".

43-годишната Полтроу и 39-годишният Мартин оповестиха решението си да се разделят след 10 г. брак в началото на 2014 г. През април 2015 г. Полтроу подаде молба за разтрогване на брака. Двамата се споразумяха за съвместно попечителство над Епъл и Моузес, в името на които запазиха добри отношения.

Наскоро актрисата сподели, че чувства Крис "като брат". Двамата прекарват много време заедно заради децата, дори често преспиват в къщата на другия.

„Прекарваме уикенди всички заедно, също и ваканции. До голяма степен сме семейство, въпреки че нямаме романтични отношения", обясни Гуинет, която се среща в момента с телевизионния продуцент Брад Фалчък.