Тъй като голяма част от екипа имат специални хранителни навици, както и остри алергии към определени продукти, мениджмънтът им разучавашекъде може да им приготвят храна, която да не доведе до неприятни последствия.

Заради лош опит с реакции от дадени храни и с посещения на болници в други страни, мениджмънтът на Скот Брадли с неговия Postmodern Jukebox изработи предварителен и подробен списък какво не трябва да влиза в менюто на артистите. Сред изпълнителите има с алергии към риба, млечни продукти, ягоди и червени меса.

От ресторант в центъра на София са им подготвили меню, което включва запечен домат със зеленчуков бруноаз, гарниран с маринован патладжан, пилешко филе в сос Терияки, специална веган торта, домашна торта "Панетоне" с маскарпоне и други.

Шоуто на Postmodern Jukebox в София е на 31 май в зала 3 на НДК. Групата ще пренесе у нас холивудския шик от 40-те и ще ни покаже как биха звучали Тейлър Суифт, Бионсе, Бритни Спиърс и Guns N' Roses преди 50 години.

След участието си в София, Скот Брадли и Postmodern Jukebox ще посетят Пловдив на 1 юни.