Подготовката вече е в ход, защото певецът и екипът му издават, че са замислили мащабно шоу.

Кариерата на Графа започва, когато е едва 10-годишен. "Давам всичко за теб", "Невидим", "Дим да ме няма" с Бобо и Печенката, "А дано, ама надали" с Михаела Филева и VenZy, "Домино", "Крадена любов" и "Чуваш ли ме" с Мария Илиева, "Заедно" с Любо Киров и Орлин Павлов, "Моменти" са част от популярните му хитове.

Преди три седмици Графа издаде новия си албум "Моменти", който за кратко време постигна рекордни продажби за българския пазар. Пилотният сингъл от него "Drama Queen" се превърна в най-излъчваната българска песен в ефира още първата седмица след излизането й.

Ампов има няколко турнета в България, почитателите му са изпълвали Зала 1 и Зала 3 на НДК многократно, а през май 2016-а направи първото си европейско турне, което премина с голям успех.

Билетите за концерта на Графа в "Арена Армеец" вече са в продажба. Най-нетърпеливите фенове могат да се сдобият с промоционални билети на цена от 20 лв., които се разпространяват в мрежата на Eventim до 12 юни или до изчерпване на количеството. За тези, които искат да са най-близо до Графа, има и ограничено количество билети в "Златния кръг" - непосредствено пред сцената. Цената им е 50 лв. От 25 до 50 лв. са останалите цени на билетите. Деца до 7 г. влизат безплатно, а до 14 г. - на половин цена.

"С концерта ми в "Арена Армеец" ще сбъдна една голяма мечта – като артист и като човек, който обича България, за мен всеки успех на нашата музика е победа. С целия екип вече работим и сме запалени да създадем концерт и емоция, които ще ви зарадват, развълнуват и ще запомните", сподели Ампов.