"Не очаквах. Какво да кажа - не знаеш дали ще спечелиш, когато си заобиколен от толкова талантливи хора!“, сподели актьорът, който благодари на целия екип за страхотната емоция по време на шоуто. За финала той се превъплъти във Васил Михайлов и изпълни песента "Петко льо, капитанине".

Вижте снимки >>

На второ място остана Поли Генова, която развълнува с "Hello" на Адел, трети е Герасим Георгиев-Геро. Той се представи с "Песня про зайцев" на Юрий Никулин. Орлин Павлов беше класиран на четвърто място от зрителите. Той заложи на Емил Димитров и "Ако си дал".

Журито на "Като две капки вода" получи награди за присъствието си. Награда за най-прехвален коментар взе Хилда Казасян, пише "24 часа". Призът за най-енергично присъствие бе даден на Димитър Ковачев-Фънки, а наградата за най-странен хумор бе за Дони. Продуцентът Магърдич Халваджиян получи приза за поддържаща роля.

Бяха раздадени награди на почти всички участници в шоуто. Наградата за хореография бе за Александра Енева и балета на шоуто. Етиен Леви и Милица Гладнишка взеха награди като учители по актьорско майсторство. Най-голяма вокална прилика постигна Калин Врачански като Емил Димитров.

Наградата за най-добра смяна на пола от мъж в жена отиде при Орлин Павлов, който в повечето си превъплъщения през този сезон на шоуто трябваше да изпълнява женски роли.

"Беше много забавно, оцених какво правят жените за нас", каза той.

Наградата за най-добра смяна на пола от жена в мъж бе присъдена на Поли Генова. Най-добро сценично поведение има Врачански, който спечели едноименната награда за имитацията на Уил Смит. Наградата за най-добър гост, също превъплътил се в известен певец, бе връчена на Криско и Мария Илиева, изиграли на сцената дует "Каризма". Мис Секси на "Като две капки вода" стана Джулия. Мистър Универсум пък е Герасим Георгиев-Геро заради разнообразните таланти, които показа на сцената.

За първи път бе връчена награда за най-добра визуална прилика, която отиде при Поли Генова. Наградата за еволюция бе спечелена от дуета Георги Низамов и Светльо Христов. Мис рокендрол стана Преслава, а Прея бе обявена за Мис Динамит.