38-годишната съпруга на музиканта - театралната продуцентка Сали Хъмфрис, е родила миналата вечер, след като спешно била откарана в лондонска болница.

Вижте снимки на Рони и Сали >>

Бебетата Грейси Джейн и Алис Роуз са пето и шесто дете за Рони Ууд. Това е първо раждане за Сали. Тя и Рони са женени от четири години.

Хъмфрис сподели наскоро, че близначките са фенове на музиката - подритвали в корема й на историческия концерт на Rolling Stones в Куба. Ууд вече обеща, че ще помага в грижите за бебетата и ще им сменя памперсите, в което бил "голям майстор". По думите му, останалите музиканти от бандата са готови да му помогнат да се справи със задълженията като родител. Фронтменът Мик Джагър пък изявил желание да влезе в ролята на бавачка.

Рони Ууд има четири големи деца от предишните си бракове с покойния модел Криси Финдли и с Джо Ууд. Миналия септември той отново стана дядо, след като синът му Джеси и партньорката му - британската радио и тв знаменитост Фърн Котън, се сдобиха с дъщеричка. Двойката има и по-голям син Рекс.