Откритите пространства на Sofia Ring Mall стават сцена на популярния по цял свят "Фестивал на цветовете". Цветни експлозии, летни емоции, любима музика и много звезди очакват посетителите на едно от топсъбитията на лятото в България.

Цветната еуфория ще се състои на 2 юли на откритите пространства между Sofia Ring Mall и Ikea, където всеки, закупил билет, ще се забавлява заедно със звездите на фестивала Pavell&Venci Venc, Михаела Маринова и Кристиaн Костов от X-Factor, The Top Stoppers и DIA feat. Spazum, бийтбоксъра Tino, Дияна Панчева - DIYAH, DJ Sava от Camp Session, хип-хопъра Super Sholo и DJ-те от Sofia Cartel.

За пръв път, освен от посетителите, холи цветове ще бъдат пускани и от дронове. Изключителните ефекти ще са дело на професионалистите от Ню Бояна. А палитрата от традиционните за фестивала розово, червено, жълто, зелено, оранжево, синьо и лилаво ще бъде обогатена с два нови цвята – златно и сребристо.



Между отделните цветни експлозии посетителите ще могат да се забавляват и на атракционните кътове - hand made базар, на който ще се предлагат ръчно изработени бижута, аксесоари и козметика, традиционни индийски рисунки по тялото и др.

За по-щурите са предвидени игри с надуваема човешка джага и съревнование с надуваеми костюми на сумисти.

Фестивалът на цветовете е поредното ексклузивно събитие, част от концепцията на Sofia Ring Mall да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.