Вижте новите участници >>

Качи тук детска снимка с красивата усмивка на твоето детенце и задължително напиши към нея кой е любимият му герой от кино поредицата "Ледена епоха". Така то ще може да спечели една от следните забавни награди с героите от филма: одеяло, хилка с топче за плажа, манерка, тениска, чадър или печатчета.

Участвай тук до 13 юли >>

Дир.бг моли потребителите, които вече участват със снимки в конкурса, но не са написали името на детенцето и любимия му герой, да добавят в описанието.

В "Ледена епоха: Големият сблъсък" поредното епическо преследване на неуловимия жълъд изстрелва любимата на всички праисторическа катерица Скрат в космоса и задвижва поредица събития със скрат-астрофални последици. За да се спасят, Сид, Мани, Диего и останалите герои напускат дома си и се впускат в забавно и изпълнено с приключения пътешествие из екзотични земи с много нови колоритни герои.

Виж трейлъра >>
Кадри от филма >>


Сред българските звезди, които озвучават филма, са Христо Мутафчиев (Сид), Койна Русева (Ели), Николай Урумов (Диего), Дарин Ангелов (Еди) и др. "Ледена епоха: Големият сблъсък" излиза в кината от 15 юли.