Двойката се прегръщаше и се целуваше на червения килим, а манекенката позираше с годежния си пръстен. Роузи избра за събитието тоалет на "Балмен" в розово.

Вижте снимки на Роузи и Джейсън >>


През януари стана ясно, че 49-годишният актьор и 29-годишната красавица са се сгодили. Говорител на Роузи потвърди новината пред медиите, но не даде повече подробности кога е бил годежът, нито как й е предложил Джейсън.

Двамата са заедно от 6 години. Няколко пъти имаше слухове, че ще се женят. Преди 3 седмици Роузи публикува снимка на половинката си за рождения му ден в "Инстаграм" и написа, че е любовта на живота й. Преди време тя сподели, че би се "чувствала изгубена без своя партньор", както и че вече иска семейство и деца.

Екшън актьорът пък коментира, че любовта му към Уайтли го държи здраво стъпил на земята, докато се радва на успешна кариера в шоубизнеса.

На премиерата в Холивуд Стейтъм позира и с колежката си Джесика Алба, с която в България снимаха част от "Механикът: Възкресение". Рушащият се от четвърт век монумент на връх Бузлуджа бе включен в кадрите. Режисьор е Денис Гансел, а лентата е копродукция на САЩ, България и Тайланд. Във филма участва и Томи Лий Джоунс.

В България премиерата е на 2-ри септември.