Вторият сезон на най-българското риалити стартира на 11 септември по bTV
Тази есен един от най-популярните български спортни журналисти - Крум Савов, ще се присъедини към звездния отбор на “Фермата”.

За да се включи, спортният журналист за първи път ще се раздели за по-дълго време с децата си, което вижда и като най-голямо изпитание по отношение на участието си.

Вижте снимки на семейство Савови >>

"За девет години и половина, откакто са родени, не съм се отделял от тях за повече от ден. Дори не мога да си представя тази раздяла. Със сигурност ще ми е много трудно", споделя Крум и допълва:

"Това за мен ще е излизане от стереотипа на битовите предимства, но пък това е начин да покажа на децата си нещо различно – земеделие, животновъдство, фермерство, въобще как земята дава живот. Те не са виждали и чували това. Ето начин да им се случи."

“Фермата” е първото телевизионно риалити, в което журналистът приема да участва: "Смятам, че този формат подхожда на моя манталитет и характер. В него не се търси скандалната страна на човека, което винаги ме е спирало да приемам предложения от други конкурентни формати..."

Вторият сезон на “Фермата” започва на 11 септември по bTV. В него ще участват още Елен Колева, Ася Капчикова и Dee.