"Много съм жизнена, имам приключенски дух и вярвам, че "Фермата" ще е приключение в позитивния смисъл на думата. Ще бъде и предизвикателство към мен, като се има предвид състезателния характер на предаването, а това, че като дете съм прекарвала летните ваканции на село прави участието ми в шоуто още по-желано. Вярвам, че ще си изкарам незабравимо", коментира участието си Гери.

Вижте снимки на Гери >>

Според нея суетата, която е част от професията й, няма да й липсва в предаването.

"Притесняват ме само ниските температури, защото знам, че животът на село е лишен от някои удобства, но ще се справя и с това", призна четвъртата на "Мис Глобал 2015".

Освен модната кариера, тя има две издадени детски книжки, записала е пет песни, играла е в театъра в Плевен, в сериалите "Стъклен дом" и "Столичани в повече", била е водещ в тв предавания.

Дончева предизвика негативни коментари с участието си в кулинарното риалити  "Черешката на тортата", след като изхвърли храна.

Досега стана ясно, че във "Фермата" ще участват Елен Колева, Ася Капчикова, DEE и Крум Савов. Вторият сезон на предаването започва на 11 септември по bTV.