25-годишната певица позира на корицата на сп. "Булка" в изящен сватбен модел в прав силует на дизайнера Христо Чучев за HC Hristo Chuchev Design. Сватбената рокля съчетава няколко вида дантела, а рамената са оформени и подчертани с ръчно нашити кристали Swarovski. Михаела се снима с още 15 булчински рокли.

Вижте снимки >>

"Винаги съм знаела, че под една или друга форма, животът ми ще бъде обвързан с музика", споделя в интервю певицата.

Тя черпи вдъхновение от преживявания, случки, емоции, странен звук, който е чула, филм или друга песен. Според нея, вдъхновение можеш да намериш навсякъде, ако имаш отворено съзнание, за да го улавяш.

На въпрос какво е за нея любовта и открила ли си истинската, Михаела отговаря, че това какво и кого обичаме или не обичаме ни прави такива, каквито сме.

"Вярвам, че любовта движи света на всеки поотделно и като цяло. Относно истинската любов, преди време попаднах на интервю на Елизабет Тейлър от 1991 г., малко след като се омъжва за осми път на 59 години. Ще си позволя преразказ, но когато журналистът я пита: "Добре, вече намерихте ли истинската любов?", тя отговаря нещо като "Питайте ме отново преди да умра, тогава ще мога да ви кажа със сигурност", казва певицата.

Тя признава, че не е от момичетата, които нямат търпение да се видят в бяла рокля и от деца са си представяли всеки детайл покрай церемонията.