През юли беше оповестено, че 72-годишният рокаджия отново ще става татко. Майка на детето е 29-годишната Мелани Хамрик от трупата на Американския балетен театър в Ню Йорк. Бебето е заченато по време на турнето на "Ролинг стоунс" в Южна Америка по-рано през тази година.

Вижте снимки на Мелани >>


Очаква се осмото отроче на Джагър да се роди през декември. Според източници от обкръжението му, Мик Джагър ще плаща 15 000 долара месечна издръжка за детето до навършването на пълнолетие, пишат от "The Sunday Mirror". Общата сума възлиза на около 3,2 милиона долара.

Рокаджията също така е обещал да заплаща разходите за къщата, в която избере да живее Мелани Хамрик с детето. Балерината понастоящем е жителка на Ню Йорк, но може да реши да се премести в Лос Анджелис, за да е по-близо до Джагър, или да се установи в Кънектикът, където се намира семейството й.

Мик Джагър по-рано изясни, че отношенията му с Мелани Хамрик не са сериозни и обвързващи. Това обаче няма да му попречи да се грижи за нея и бъдещото им отроче. Фронтменът на "Ролинг стоунс" има седем деца на възраст между 45 и 17 години. Четири от тях са от дългогодишната му партньорка Джери Хол, която понастоящем е съпруга на медийния магнат Рупърт Мърдок, припомнят от БТА.