Бионсе, Кик Кардашиян, Ники Минаж и Ашли Греъм смело демонстрираха закръглените си форми.

Вижте снимки >>

Бионсе, която триумфира на церемонията, позира на червения килим с прилепнала прозрачна рокля с пера на "Франческо Сконамилио" и бижута на "Лорейн Шварц" за 13,1 млн. долара. 4-годишната й дъщеря Блу Айви беше с рокличка в златисто за почти 11 000 долара на "Мишка Аоки" (вижте в галерията).

Ашли Греъм облече дантелено творение на "Наим Кан", а Ники Минаж - лилава рокля на "Бао Транчи". Кардашиян се появи в прозрачна къса рокля от трико.

Сред най-елегантните беше Хайди Клум. Наоми Кембъл смени два тоалета - дълга бяла рокля с дълбоко цепка на бедрото и къса от плюш на "Брандън Максуел".

Алиша Кийс отново беше без грим. Тя беше с дълга рокля в червено и черно на "Кавали", а Тинаше спечели модните критици с червен гащеризон на "Хуан Карлос Обандо".

Шарено настроение на червения килим внесоха Хейли Стенфийлд с тоалет на "Балмен", Стела Максуел с гащеризон на "Мошино" и Джъстин Скай.

Повечето от звездите избраха черния цвят. Хейли Болдуин облече черен гащеризон на ливанския дизайнер Джорджес Чакра. Бритни Спиърс позира с черна вталена асиметрична рокля на "Жулиен Макдоналд". Ариана Гранде заложи на "Александър Уанг", а Рита Ора - на прозрачен тоалет с пера на "Марк Джейкъбс". Уини Харлоу беше с асиметрична рокля на "Ериксон Биймън".

Каси комбинира сако на "Балмен" с панталони в златисто на "Гучи".