Вече е известно и името на бандата, която ще открие епичния концерт в зала "Арена Армеец" на 14 септември. След обстойно прослушване на редица кандидати от България и региона, Nightwish решиха да поканят българите от Sevi да се качат на сцената преди тях. През 2015 г. групата подгряваше Том Кийфър от Cinderella, а през май тази година издаде втория си албум „The Battle Never Ends”.

Сред хитовете на Sevi са “Limited Edition”, “Speed Up”, “On My Own”, като “Speed Up” дори е официален химн на мотористите от The H.O.G. Chapter на Harley Davidson в София. Бандата е позната на феновете на по-тежкия саунд и от участието си в "Каварна рок фест", благодарение на излизанията преди Europe, Krokus, Gus G и Pretty Maids.

Вторият албум на Sevi е изключително добре приет от критиката и феновете както в Европа, така и в Щатите, Португалия, Бразилия. На голям успех се радва и пилотният сингъл "Don’t Hesitate"
.
Почти всички сектори в "Арена Армеец" вече са напълно разпродадени. Все още има ограничени бройки билети на цени от 69 до 89 лева в мрежата на Eventim.bg.