Терзийски обясни, че влиза във „Фермата”, за да покаже на хората как се държи един честен човек, на когото не му пука особено много за мнението на другите.

"В последните няколко месеца започнах да пия отново, и то доста в началото, престанах да спортувам, обездвижих се, чувствам се ленив, а и работата не ми върви", призна той.

"Искам хората да ме видят в светлината, в която се виждам и аз обикновено. Аз съм обикновен човек – нито много трудолюбив, нито много мързелив, нито много силен, нито пък много слаб", отбеляза писателят.

Вижте снимки >>

За да докаже на себе си и семейството си, че е достоен мъж, Калин ще се върне към детството и казармените си години, когато селскостопанската работа е била част от живота му. Той обясни, че е живял на село всяко лято. И въпреки, че дядо ми и баба му били от селската интелигенция – дядо му бил директор на училището, а баба му учителка, имали домашни животни. На село се пробвал и да дои.

"Копаех с дядо всеки ден. След детството две години бях на границата, а там дори и село нямаше. Само автомати, гори и планини. Имахме си стадо агнета – пасяхме ги, колехме ги и ги ядяхме. А аз бях заместник на готвача и три дни от седмицата готвех зa 30 души", разказа Калин Терзийски.

На въпрос дали се притеснява от конкуренцията в лицето на по-младите участници, той обясни, че,
сравнен с дечурлигата, израснали сред айфони и компютърни игри, е нещо като Робинзон Крузо сред деца от детската градина.

"Тя има много тънки и фини пръстчета на пианистка. Ще трябва малко да я обуча и постегна. Един кавалер помага на дамите винаги и във всяка ситуация, дори и когато доят кози", коментира Терзийски участието на Елен Колева в риалитито, с която имаха връзка.

Наскоро, попитана какви са отношенията й с Терзийски и дали той ще участва във формата, актрисата разкри, че двамата не са заедно, и няма представа как ще реагира, ако той е сред участниците.

Другите известни участници са Ася Капчикова, Гери Дончева, Крум Савов и рапърът Дий. Началото на втория сезон на "Фермата" e на 11 септември по bTV.