Щастливата новина той съобщи в профила си във "Фейсбук".

Вижте снимки на Миро и Ели >>


"Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада", написа 40-годишният певец цитат от Библията.

Миро сподели и колаж, на който пише "Е + М = Горчиво!", брачни халки с инициалите им и датата 28 август 2016 г. Хиляди негови почитатели и приятели харесаха публикацията в социалната мрежа, а стотици го поздравиха за важното събитие.

Малко по-късно той сподели и снимка от големия ден, на която се целува с булката.

"Този кадър е за вас, с Благодарност за добрите думи и пожелания! Бъдете благословени! Е&М Костадинови", коментира младоженецът.

Миро и Ели са заедно повече от 11 години. "She's the One" ("Тя е единствената") коментира той тяхна обща снимка миналата година. Двамата се запознават след концерт на дует Каризма в Лондон, където Ели живее от дълго време и има бизнес, пише "24 часа".

Наскоро Миро каза в интервю за bTV, че приятелката му става все по-хубава и открита с годините, но отрече да готви сватба.

"Това е момичето, което съм си избрал", категоричен бе певецът.