55-годишната Алисън Кери, която е носител на ХИВ вируса, е била задържана, след като е предложила платен секс на полицай под прикритие. Акцията е била организирана, след като реклама на сексуалните услуги на Алисън е била засечена онлайн. В текста към рекламното съобщение дори е имало препратки към хита на Марая от 1995 г. „Fantasy".

Вижте снимки на семейство Кери >>

При ареста си Алисън наблегнала на факта, че е сестра на известната певица.

Двете сестри не са в добри отношения от години. „Марая се грижи за цялото си семейство и съм сигурна, че това е много болезнено за нея", сподели източник на "People".

През април, докато се намираше в болница, Алисън Кери изпрати видео послание до сестра си с думите: „Марая, обичам те, и отчаяно се нуждая от помощта ти

Преди това братът на певицата - Морган Кери, публично я нарече „зла вещица“ и я разкритикува за това, че е оставила на произвола на съдбата сестра им Алисън. Той сподели, че певицата харчи повече пари за кучетата си, отколкото за сестра си.



Говорителят на Марая Кери категорично отрече
певицата да не се е грижила за сестра си: „През годините Марая е похарчила стотици хиляди долари, за да подкрепя Алисън и децата й. Истината е, че те са на нейна издръжка близо 20 години.“