Тази година на церемонията в театър "Майкрософт" в Лос Анджелис доминираха дръзките кройки и цветове, пише БТА.

Вижте снимки >>

Приянка Чопра, 34-годишната звезда от сериала "Куантико", впечатли с изящната си дълга червена рокля от шифон с една презрамка на дизайнера Джейсън Ву. София Вергара от "Модерно семейство" подчерта пищните си форми в тясна рокля в цвят пепел от рози и сребърна бродерия, спускаща се от презрамката през целия тоалет. Изящната й рокля бе дело на "Версаче".

С впечатляваща кройка на тъмносиния си тоалет, дело на дизайнера Зак Поузън, се изяви Емили Ратайковски. Силуетът на 25-годишната манекенка-актриса напомняше на русалка.

Модните специалисти посрещнаха с възторг и елегантния външен вид на бременната Кери Уошингтън от сериала "Скандал", която беше с черна рокля на  Брандън Максуел.

Кристен Бел облече разкошна рокля с принт на фламинго и цветя на "Зухаир Мурад". Сара Полсън позира със зелена рокля с флорални мотиви и дълбоко деколте на "Прада". Тараджи Хенсън, която стана модна икона с тоалетите си в сериала "Империя", избра стилна жълта рокля на "Вера Уанг", Аманда Пийт заложи на черна рокля с жълти пайети на "Алтузара".

Емилия Кларк, Софи Търнър и Мишел Докъри бяха определени като най-елегантните британски представителки на тазгодишната церемония. Кларк беше с рокля в златисто на "Ателие Версаче", а Докъри в бяла рокля на "Оскар де ла Рента".

Като най-смела кройка критиците посочиха тази на манекенката Хайди Клум. Германката се появи в сребриста рокля с щедро деколте и с висока цепка на бедрото на дизайнера Майкъл Корс.