На сватбата са присъствали бащата на младоженеца Джеймс Бролин и съпругата му Барбра Стрейзанд, както и актьорите Мат Деймън и Брадли Купър.

Вижте снимки >>

Джош Бролин и Катрин Бойд се сгодиха преди две години. Той разкри в началото на месеца, че е участвал активно в планирането на големия ден, защото в характера му е да държи всичко под контрол.

Това е трети брак за Джош. Той беше женен за Даян Лейн от 2004 г. до 2013 г., а преди това - за актрисата Алис Адейр от 1988 г. до 1994 г.

От първия си брак той има две пораснали деца - Тревор и Идън, които също се изявяват в Холивуд. Джош Бролин беше сгоден за кратко и за Мини Драйвър през 2001 г. Катрин Бойд му беше асистентка две години. След това стана манекенка.

Бролин се е снимал в „Няма място за старите кучета“, „Американски гангстер“, „Мъже в черно 3“, „Пазители на Галактиката“, „Сикарио“, „Уолстрийт: Парите никога не спят“, „Град на греха 2: Жена, за която да убиеш“. Дебютира в киното с ролята на Бранд Уолш във филма на Ричард Донър от 1985 г. – „Дяволчетата“.