През юни американката от украински произход (истинското й име е Милена Марковна Кунис) съобщи, че е бременна с второ дете.

Вижте снимки на семейството >>
Стилът на бременната Мила >>

Тя и Аштън имат дъщеря Уайът Изабел, която скоро ще навърши две години. Близък до семейството каза за американски медии, че актьорите много искали да имат и момче и сега били много щастливи, когато разбрали пола на бебето.

Мила и Аштън вече са обзавели стаята на сина си и получават подаръци за бъдещия си наследник. Майката на Аштън ги зарадвала с одеяло и ританки в синьо.

33-годишната актриса коментира преди няколко месеца, че мислят за по-голямо семейство. Тя обясни, че раждането на дъщеря й изключително много я променило. Да има семейство с Къчър я е накарало да гледа по друг начин на света и най-вече да слага на първо място друг човек, а не себе си.

"Други неща в живота станаха приоритет. На 20 г. бях много голям егоист, в добрия смисъл. Да имам дете ме накара да осъзная колко безкористна мога да бъда. Когато с Аштън решихме да имаме дете, вече бяхме готови да не бъдем егоисти, защото всеки човек по природа е такъв", коментира актрисата.