По време на B2C Health & Beauty Expо ще бъдат представени топ продукти и услуги за здрав дух в здраво тяло.

Идеята е да бъдат представени най-ефикасните и достъпни решения за здраве и красота на едно място - медицински клиники, диагностични лаборатории, фармацевтични компании, хранителни продукти и добавки, козметика, алтернативни методи (хомеопатия и билкова медицина) и пр.

На изложението ще видим SOpharmacy, АрминаБио, True results, Roche Diagnostics, Abopharma, Клиника Оскар, Ecopharm, Pulse Fitness & Spa, Bioconcept, Handmaids Cosmetic, Dr. Biomaster, Biotrade и др.

Центърът по трансфузионна хематология също се включва в изложението - неговите специалисти ще посрещнат всеки желаещ да дари кръв от 11 до 16 ч. на 15-ти октомври. Посетителите ще могат също да получат и безценни съвети за първа помощ от Българския Червен кръст.

Продуктите и услугите на безплатното изложение ще бъдат презентирани чрез консултации с топ специалисти, тестове и мостри-подаръци.

На B2C Health & Beauty Expо ще се предлагат и специални отстъпки, ваучери, карти за намаления. Ще има също томболи с атрактивни награди, както и много приятни изненади, сред които Kangoo Jumps и TapOut тренировки, грим и консултации от професионален гримьор, съвети за качествено отслабване и извайване на прекрасна фигура, как да подобрим имунитета си срещу зимните вируси и други.