В състезанието, което ще се проведе на територията на Sofia Ring Mall, могат да се включат както индивидуални участници, така и деца и семейства. В семейното състезание под внимание ще бъде взет резултатът на най-бавния участник в групата.

Трасето, специално обособено за състезанието, се намира от южната страна на мола. Дължината на обиколката е 1.66 км, като бегачите ще трябва да направят съответно 2 обиколки за 3-километровата дистанция, 3 обиколки за 5-километровата дистанция и 6 обиколки за 10-километровата дистанция.

Детското трасе (за участници до 10-годишна възраст) ще бъде обособено специално като част от цялата дистанция и ще продължава 1 км. Старт-финалът за всички участници ще бъде разположен в непосредствена близост до Амфитеатъра.

Цялото събитие ще бъде озвучено от музиката на DJ Тодор Чакъров, който заедно с водещия Лозьо Димитров, ще се погрижи за празничното настроение и забавление и ще направи събитието вълнуващо не само за бегачите, но и за зрителите.

Участниците трябва да пристигнат до амфитеатралното пространство най-късно до 9:30 часа, за да получат своите тракинг чипове, а състезанието ще започне с общ старт в 10:30 часа. Награждаването ще се извърши в зоната на старт-финала в 12:30 часа.

Всички бегачи, които вземат участие, ще бъдат подходящо възнаградени с награди, осигурени от Puma. Победителите ще получат купи, а всички участници ще вземат медал и специално намаление от 20% за една покупка (без значение от броя на продуктите) до 30.11.2016 в магазините на Puma в София, както и за продукти на марката от Sport Depot.

Форма за записване: 360mag.bg/pumasofiarun
Официално Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1586146108348194