Певицата, която в момента живее в къщата на риалити предаването VIP Brother, в последната седмица се чувстваше зле, постоянно сменяше настроенията си и с часове не можеше да спре да плаче.

Вижте снимки на Жана >>

Тази сутрин Жана обаче обяви, че вече се чувства перфектно. Тя призна, че проблемите й са свързани с това, че е "взимала субстанции". Както и че това, което си е причинила с наркотиците, е "злокобно и ужасно". Жана обясни, че от това е пострадал и синът й, защото виждал, че майка му не се чувства добре.

Причина за състоянието на певицата били любовните й отношения с Лео, който се прочу покрай ареста й за притежание на трева.

Вторият арест на Жана с кокаин >>

"Докато него го нямаше, сякаш заместих отсъствието му с тези субстанции, мислейки си, че ще се почувствам по-добре. Хора, не е така. Най-важното е до нас да има хора, които ни обичат, които ни мислят доброто, които искат да вървим напред да имаме прогрес"
, каза Жана.

"Ако някой е почнал с това, да спира веднага, защото ще го набия", допълни Бергендорф.

От думите й се разбра също, че тя все още много обича Лео. Певицата го поздрави сърдечно от ефира.

Жана уточни, че VIP Brother е по-подходящо място за рехабилитацията й, отколкото клиника за зависимости. В момента не изпитва силна нужда да вземе нещо. Отново почнала да сънува и да мечтае за един друг живот - пак да се превърне в усмихнатата Жана.

Бергендорф уточни, че не е била изоставена от майка си като дете, а сама е пожелала да живее по интернати. И не съжалява, защото това я е направило много по-самостоятелна.