Мили сама ушива лилавата си булчинска рокля. Тя пуска снимка от сватбата си във "Фейсбук" и получава много комплименти за красотата си и чувството си за стил.

Вижте снимки от сватбата >>

На 16 октомври Мили (86) се омъжва за 85-годишния Харълд Морисън в присъствието на 200 приятели и роднини. Внучката й Хадижда Елхарбиби обявява пред Huffington Post, че всички гости, особено младоженеца, били зашеметени от вида на Мили в сватбения й ден, предаде profit.bg.

"Всички бяха очаровани, когато я видяха да минава по пътеката, особено Харолд, това беше най-сладкото нещо, което някога съм виждала. Той се просълзи, беше толкова красиво. Баба просто сияеше от щастие, тази гледка определено си струваше", споделя Хадиджа.

Мили била омъжена за дядото на Хадиджа 41 години, но той починал през 1992 г. Тя познавала Харълд от 50-те години на миналия век и той дори бил гост на първата й сватба. С годините двамата загубили контакт, но по-късно се срещнали отново. Когато Харълд се разболял, Мили се грижела за него и го водела на църква всяка неделя.

"Той отново се разболя тежко преди една-две години до такава степен, че не можеше да живее сам и се премести в нейното жилище. След една година, в която той се почувства по-добре, двамата пожелаха да се оженят. Като християнка тя не одобряваше да има мъж в къщата без да е омъжена за него и искаше да е модел за подражание на внучките си", разказва Хадиджа.