26-годишната Розалинд Рос облече прилепнала черна рокля по тялото, която подчертаваше малкото й коремче.

Вижте снимки на Розалинд и Мел >>


Сценаристката и бивш ездач акробат е бременна с деветото дете на холивудския актьор и режисьор. Той има 6 синове и 2 дъщери. Седем от тях са от брака с първата му жена Робин Мур. Майка на втората му дъщеря е Оксана Григориева, с която Гибсън се раздели след едногодишна връзка със скандал.

Военната драма "Hacksaw Ridge" е петият му режисьорски проект. Лентата, представена на кинофестивала във Венеция, разказва истинската история на лекаря от американската армия Дезмънд Дос (в ролята Андрю Гарфийлд). Дос е удостоен с Медал на честта - най-високото военно отличие на САЩ, след като през Втората световна война спасява 75 души, въпреки че отказва да носи оръжие и да убива войници.

Междувременно стана ясно, че Мел Гибсън ще бъде удостоен с режисьорски приз на предстоящите Холивудски филмови награди на 6 ноември в Лос Анджелис, пише БТА. Той ще получи признание за "Човекът без лице" (1993), "Смело сърце" (1995), "Страстите Христови" (2004) и "Апокалипто" (2006). Сред предишните носители на приза са Дейвид О. Ръсел, Оливър Стоун, Рон Хауърд, Мартин Скорсезе, Джон Шлезинджър.

Гибсън има два Оскара за "Смело сърце"- за "Режисура" и за "Най-добър филм".