„Номер или лакомство?”, професионален „хелоуински” грим и кът за снимки, косплей парти и още много забавления, изненади и награди ви очакват на СТРАХотния Хелоуин, който ще владее Sofia Ring Mall през целия ден на 31 октомври.

Най-специалното и интересно прекарване на Хелоуин готви Sofia Ring Mall, който ще очаква посетителите си, пременени в най-страховитите им костюми за празника. Молът е подготвен дори за неподготвените със специален кът за „чудовищен” грим, където те ще могат да бъдат преобразени и да се включат в многобройните атракции.

Със сигурност най-очакваното (и вкусно) забавление е хелоуинската традиция „Номер или лакомство?” за най-малките. Всички деца, дошли в Sofia Ring Mall с празнични костюми, ще получат лакомства и специални изненади, обикаляйки магазините в мола, обозначени на специално създадена карта. Тя ще може да се вземе от бюро информация, а сред участващите обекти са: Mr.Bricolage, Benjamin Moore, Pippo Toys, notosgalleries, Lorena, Pulsar, Kamerans, Оптики "Фокс", Dunkin' Donuts, Intersport, Cine Grand, студио Шкафа и Scandal Kids.

От 19 до 21 часа Sofia Ring Mall ще се превърне в истинска манга арена с помощта на аниме&манга клуб NAKAMA. Те организират косплей дефиле, k-pop танци и състезание за най-добър костюм с много награди, вкусотии и страшни забавления, които със сигурност ще бъдат изключително атрактивни за всички посетители.

За да приповдигне допълнително доброто настроение и атмосферата на най-СТРАХотния Хелоуин, в мола ще има и специален кът за атрактивни снимки в духа на празника, където всеки ще може да запамети вълнуващото преживяване.

Целодневното Хелоуин парти на 31 октомври е част от мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, Sofia Ring Mall се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.