С наближаването на коледните празници настъпва голямото чудене. Какво да подарим на близките си? Кой е подходящият подарък за мъж и за жена? Ето няколко предложения, които със сигурност ще зарадват и мъжете, и жените:

Телефон

Какъв по-подходящ подарък и за двата пола от нов телефон. Това е ценна вещ, която всеки би оценил. А и чрез нея ще споделяте най-съкровените си мигове през дългия работен ден.

Нашето предложение е "Европейският потребителски смартфон за 2016-17" Huawei P9. Той е подходящ както за мъже, така и за жени, за които е важно да имат изключително бързо устройство със стилен дизайн. Huawei P9 е първият смартфон, разработен съвместно с легендарната марка Leica Camera AG. Двойната му камера позволява улавянето както на ярки цветове, така и на забележителни черно-бели изображения с несравнимa яснота. Най-хубавото е, че Huawei P9 вече се предлага в елегантен син цвят и със зарядно от по-висок клас за до 30% по-бързо зареждане на батерията.

Снимка

Персонализирани бижута


Ако искате най-близкият ви човек да получи нещо стойностно, което да стопли сърцето му, подарете му персонализирано бижу. Един кратък надпис, засвиделстващ любовта ви, ще превърне аксесоара, който сте избрали, в любима вещ на притежателя му. Използвайте кратки послания: BF (best friends); дата, която е важна и за двамата; цитат от любимо стихотворение или рима, написана специално за случая.

Ето ги и нашите предложения от amazon и notonthehighstreet:
Снимка

Парфюм


Парфюмът е друг личен подарък, за който мечтаят и двата пола. За да изберете правилния аромат, придружете човека, който искате да изненадате, до парфюмерийния магазин. Поощрете го да изпробва различни продукти. Така той сам ще ви подскаже какво му харесва. Друг вариант за избор на подходящ аромат е да преровите шкафчето му с козметика за парфюми, които са почти изразходвани. Ако сте сигурни, че някой от тях е любим на вашия близък, може да го зарадвате с предложение на същата марка.
Снимка
                                                              Miss Dior, Acqua di Gio

Портфейл


Няма човек, който да няма нужда от този аксесоар. Понякога чуваме близките си да казват, че любимият им портфейл вече има дупки или не побира достатъчно неща. Това е перфектният момент да подарите нещо полезно. Ако изберете този коледен подарък, не пестете. Портфейлът трябва да е от здрав материал, за предпочитане - кожен. Да побира всички карти, които ползваме ежедневено - лична, дебитна, карта за спорт...  Идеалният вариант за портфейл е с изчистен дизайн и множество отделения, които се отварят лесно.
Снимка
                                         Портфейл за пътувания Smythson, net-a-porter