Певицата обича да се облича в тесни и атрактивни дрехи, но това й коства доста лишения, пише "Пийпъл".

"Много е трудно", признава тя, докато говори за стриктната диета, която спазва.

Вижте как изглежда Марая с фотошоп и без >>

Драстичното си отслабване Марая отдава на строгия си хранителен режим, а тренировките по-скоро приема като тонизиращи. Доскоро звездата бе на нисковъглехидратна диета, но откакто основното й ястие е риба, свалила още 6 кг, пише "24 часа".

Преди дни Марая обаче отново беше изловена да оправя снимките си в социалните мрежи с фотошоп. На кадър от Деня на благодарността ръката и бедрото й са направени по-слаби, но не особено професионално (вижте в галерията), и това предизвика злостни коментари. Марая пусна и снимка по бански, на която също личи намесата на програмата. На наскоро споделен кадър с децата й едната й ръка видимо е по-пълна. Певицата се втали с компютърната програма и за обложката на албума си "#1 to Infinity".

Марая действително е доста по-слаба от преди няколко години и това личи по снимките й от официални събития, но не толкова, колкото показва с манипулирани кадри в профилите си в социалните мрежи.

Тази есен милиардерът Джеймс Пакър развали годежа си с Кери. Връзката им продължи малко повече от година и половина. През 2014 г. тя се раздели с втория си съпруг Ник Кенън, от когото са двете й деца. Преди дни певицата беше забелязана да се разхожда за ръка с 33-годишен танцьор и това породи слухове, че има ново гадже.