Представител на актьора беше направил постъпки пред съда за засекретяване на всички клаузи от развода. Това му беше отказано, но съдия Ричард Бърдж заяви, че ще разгледа възможността да изключи от разпространение информацията от някои документи, касаещи попечителството над шестте деца на холивудската двойка в техен интерес, пише БТА.

Вижте Джоли и Пит заедно >>

Пит изрази безпокойството си от появата в медиите на данни по делото, които могат да нанесат вреда на децата. Но адвокатите на Джоли изтъкнаха, че Пит се опитва да прикрие от общественото внимание себе си, а не децата.

Официалните представители на актьорите отказаха да коментират появилите се публикации за развода.

Вчера стана ясно от съдебни документи, получени от "Ентъртейнмънт тунайт", че Джоли е получила временно пълно попечителство над децата си. Брад ще прави "терапевтични посещения на децата". Срещите ще зависят от мнението на семейния терапевт, който ще взима предвид интересите на децата, най-вече дали те искат да се виждат с баща си.

Съдията е задължил Пит да дава изненадващи проби за наркотици и алкохол, както и да участва в индивидуални и групови терапевтични сесии. Досега той правеше това доброволно.