Двамата са си партнирали в три филма, сред които "La La Land" - един от фаворитите за "Оскар" следващата година. Филмът излиза утре по екраните в Ню Йорк и Лос Анджелис, а една седмица по-късно - в останалата част от САЩ.

Вижте снимки от церемонията >>

"Никой не може да попречи на онова, което е смятано за алхимия в контактите между двама актьори. Райън и Ема са Хъмфри Богарт и Лорън Бакол или Фред Астер и Джинджър Роджърс на днешното време", заяви Криста Смит от сп. "Венити феър", представяйки Стоун и Гослинг, цитират я "Ройтерс" и "Франс прес".

"Заживях в Лос Анджелис, когато бях на 16. Дойдох тук и си дадох сметка, че ръцете ми напълно съответстват на тези на Джейн Ръсел. Така че, ако търсите актриса с ръце са като нейните, аз съм подходящият избор", пошегува се 28-годишната Стоун, която бе номинирана за "Оскар" за актриса в поддържаща роля за "Бърдмен".

Развълнувани писъци от фенове посрещнаха Гослинг, а той се пошефува: „Това са майка ми и нейните приятели. Аз им казах да не идват, но те настояха”.

36-годишният Гослинг, който бе номиниран за "Оскар" за най-добър актьор за "Наполовина Нелсън", коментира, че за "La La Land" са снимали на някои от най-емблематичните места в Лос Анджелис, но не и тук.

"Така че това е последният елемент от пъзела", добави той, пише БТА.

Американската актриса и канадският актьор са се снимали заедно и в "Оглупели от любов" и "Гангстерски отдел".

Церемонията по оставяне на отпечатъци в цимента пред Китайския театър в Холивуд е от десетилетия. Отпечатъци там имат Мерилин Монро, Том Ханкс и Мерил Стрийп.