На финала на филмчето малката певица ще изпее "Let It Go" със симфоничен оркестър.

Вижте снимки на Крисия >>


"Имаме традиция във всяка държава на края на прожекцията популярен изпълнител да изпее "Let It Go" в оригинал. Моментът е винаги много вълнуващ и емоционален. За шоуто в България избрахме Крисия заради гласовите й възможности и приликата й с Елза", заяви Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts.

Подготовката за събитието вече тече. Паралелно с музикалните репетиции се работи и по костюма на гост-звездата – рокля по образец, наподобяваща тази на принцеса Елза.

По време на събитието в зала 1 на НДК всеки момент от филма ще оживее на големия екран под съпровода на симфоничен оркестър и хор, изпълняващ песните и озвучаващ на живо. Освен "Let It Go", публиката ще чуе и хитовете "Do You Want To Build A Snowman?" и "Love Is An Open Door".

На сцената ще бъдат и артистите, стоящи зад гласове от оригиналния дублаж на филма на български език - Веси Бонева (принцеса Анна) и Надежда Панайотова (Елза).

"Замръзналото кралство" е най-касовият филм на "Дисни" за всички времена с приходи над 1 млрд. долара, носител на два "Оскара", Награда на британската академия и "Златен глобус".