Сара Джесика Паркър беше сред най-зле облечените на церемонията. Тя се появи с голяма бяла рокля със странни ръкави на "Вера Уанг". Според експертите е изглеждала като карикатура.

Вижте снимки на най-зле облечените >>

Най-добре облечените >>

Никол Кидман носеше дълга прозрачна рокля на "Александър Макуин" със сребристи пайети. Актрисата показа прекалено много плът за официална церемония, което малко контрастираше с традиционната й изисканост. Дрю Баримор дефилира по червения килим с дълга рокля в сребристо и бяло на дизайнерката Моник Люлие, Бри Ларсън беше облечена с червена рокля на "Родарте", която беше доста демоде.

Актрисата в напреднала бременност Натали Портман избра яркожълта рокля с три четвърти ръкав от "Прада" в стил 60-те години на миналия век. Визията й беше препратка към превъплъщението й в образа на първата дама в биографичната лента "Джаки". Бижутата й бяха на "Тифани" за 250 000 долара, пишат "Ройтерс" и АП.

Кери Уошингтън беше с прозрачна жълта рокля на "Долче и Габана".

Актрисата Фелисити Джоунс носеше наситенорозов тоалет от "Гучи". Той представляваше съчетание от розова пола, бюстие в телесен цвят с дизайн от черно жабо с мъниста по шията и черна панделка на талията.

В яркорозова рокля се появи актрисата Анджела Басет, придружена от своя съпруг Кортни Ванс. Тоалетът й беше с голи рамене.

Кристен Бел
дефилира с рокля, обсипана с черни пайети на Джени Пакам с дълбоко деколте, а певицата и актриса Джанел Моне предизвика спор между критиците със своята асиметрична рокля в бяло и черно от "Армани".