Барбара Буш и Джена Буш Хагър напомниха, че преди осем години са приветствали дъщерите на Обама - Малия и Саша, на прага на Белия дом.

Вижте снимки на президентските дъщери >>

"Сега и на вас ви предстои да постъпите в клуба на децата на бившите държавни глави. Вие не сте се стремили към това, а и няма ръководство как трябва да постъпите!", пишат Барбара, която е ръководител на корпорацията "Глоубъл хелт", и Джена, кореспондент на тв предаването "Тудей".

Те посъветваха двете девойки "никога да не забравят забележителните хора, работещи в Белия дом", в това число цветарката Нанси и агентите на Сикрет сървис, пише БТА.

"Ние продължаваме да поддържаме връзки с агентите на Сикрет сървис. Те станаха свидетели как порастваме. Знаем, че на вас не ви е било много лесно. И вие, както и ние, сме били тийнейджърки, за които неотстъпно са се грижили тези хора. Но именно те са рискували живота си заради вас!", пишат Барбара и Джена.

Сестрите Буш съветват сестрите Обама да изпитат удоволствие от ученето, да опознаят себе си, да не се боят да допускат грешки, да се обграждат с верни приятели, които да ги обичат и защитават до последно:

"Тези, които ви осъждат и не ви харесват, техният глас не трябва да има значение за вас. Важно е само онова, което ви подскаже сърцето!"