Охранителите на Белия дом си служеха с кода "Ренегат", за да обозначат Барак Обама, и "Ренесанс" - за Мишел Обама. А когато първата дама и президентът имали нужда от уединение за сексуални ласки, паролата била "Имаме босненски проблем".

Вижте снимки на сем. Тръмп в Белия дом >>

Предвид факта, че новата първа дама Мелания е от Словения, мнозина експерти по сигурността допускат, че кодът е много вероятно да бъде сменен, защото би звучал обидно за г-жа Тръмп, ако някога се разкрие, пише БТА.

Използването на таен код е задължителен за интимните моменти в Белия дом. Какъв ще бъде новият секретен код може би ще се узнае едва след края на мандата на Доналд Тръмп.

Но това няма да бъде единствената тайна, която предстои да бъде разкрита. Оказва се, че съществува малък шопинг център под Белия дом, където се намира Ситуационния център, в който слиза президентът на САЩ при кризисни събития, заедно със своите съветници.

Молът едва ли ще задоволи супер изисканите вкусове на Мелания Тръмп, но за всеки случай в него работят денонощно цветарски щанд, дори зъболекар. Всички тези екстри били въведени по времето на президента Рузвелт, който се придвижвал в инвалидна количка.