Знаменитостите заложиха за престижните награди на бляскави рокли, които щедро показваха плътта им.

Вижте снимки на тоалетите >>
Вижте победителите >>

Певицата Дженифър Лопес не изневери на стила си - тя се появи с нежна дълга рокля в бледолилав цвят на дизайнерската фирма "Ралф енд Русо", предадоха АП и "Ройтерс". Около врата си имаше огромно цвете от тюл, а дългата й коса беше изправена и свободно стигаше под кръста. Чантата и обувките на висок ток на 47-годишната изпълнителка бяха инкрустирани с диаманти, пише БТА.

Поп дивата Адел, която триумфира на наградите, беше облечена със зелена рокля с дълъг ръкав на "Живанши" от италианския дизайнер Рикардо Тиши. Тя беше в два нюанса на зеленото, изработена от копринен сатен и дантела с шахматен дизайн, и покрита с кристали "Сваровски". Предната част преминаваше през гърдите, наподобявайки броня.

Риана събра погледите с изрязан топ от "Армани", покрит с кристали, в цвят мандарина и обемна черна пола от копринена органза. Долната част на тоалета й напомняше на розовата рокля от "Джамбатиста Вали", с която беше на церемонията за "Грами" преди две години.

Бременната Бионсе се появи веднъж на сцената - като богиня със златна корона, и втори път сред публиката - в секси рокля с червени пайети. Дъщеря й Блу Айви беше облечена с риза с жабо в стила на покойната звезда Принс, под костюм с цвят на розова дъвка.

Поп звездата Лейди Гага се появи с провокативно изрязано черно яке от винил, къси панталони с вериги и ботуши до бедрото.

Селин Дион позира със зелена рокля на пайети с дълбоко остро деколте, буфан ръкави и панделка на кръста от "Зухаир Мурад". На ръцете й блестяха огромни пръстени със зелени камъни.

Кейти Пери беше с разрошена, подстригана до раменете, руса коса. Тя носеше тоалет в две части - дълга пола от пера в светлорозово и поло от лъскави пайети с меден цвят.

Дъщерята на Майкъл Джексън - Парис, облече секси гащеризон от блестящи ивици, кръстосани на гърдите й, в нюанси на зелено, розово, оранжево и синьо. Цепките на крачолите му разкриваха целите й бедра.

Кари Ъндърууд избра огненочервена рокля, докато получилата първата си номинация Келси Балерини привлече погледите с рокля от тюл с изящна украса от триизмерни цветя в ледено синьо. Ръкавите й се спускаха вълнообразно до лактите. Тоалетът беше дело на дизайнерката Инес ди Санто, известна с булчинските си рокли.