Барабанистът на Металика Ларс Улрих смята, че съвместното изпълнение на метъл групата с ексцентричната поп звезда Лейди Гага на церемонията за наградите "Грами" е било "твърде добро", за да остане еднократно.

Музикантът не крие, че е впечатлен от начина, по който Лейди Гага е изпълнила парчето "Moth into Flame" заедно с фронтмена Джеймс Хетфийлд на скорошното наградно шоу.

Според Улрих ексцентричната поп звезда трябва да стане почетен член на бандата. Барабанистът допълва, че се надява невероятното на пръв поглед сътрудничество между Лейди Гага и Металика да продължи и занапред:

"Знаех, че ще се сработим, просто нямаше начин нещата да не се получат. По душа Лейди Гага е метъл девойче. Заложено й е в ДНК. Когато прекараш 72 часа с някого и разбереш, че нещата се случват естествено и органично, неминуемо се замисляш за продължение. Не става въпрос на мига да влезем в студио и да записваме песни, а да повторим изживяването."

"По време на една от проверките на звука Лейди Гага ми каза: "Трябва да направим нещо заедно отново. Това е прекалено добро, за да остане еднократно. Отговорих й: "Напълно съм съгласен с теб. Твърде истинско е". Още не сме обсъдили нищо конкретно, но ако ни се отвори възможност за нещо подобно, защо да не се възползваме от нея?"
, каза Ларс Улрих, цитиран от БТА.
ИЗБРАНО