Десетки се стекоха на опелото му в църквата "Света София" в столицата.

Вижте снимки >>

Сред тях бяха Ирина Флорин, Яров Бахаров, Диана Алексиева, Божидара Бакалова, Бориса Тютюнджиева, Лилия Вучкова, Лара Златарева, Ирина Тенчева, Йоана Захариева, Жана Бергендорф, Борислав Комсийски, Надя Иванова, Рени, Деси Цонева, Глория Петкова.

40-годишният водещ и продуцент почина миналия петък във ВМА. Причина за смъртта му е тежка дихателна недостатъчност след скоротечна двустранна пневмония и полиорганна недостатъчност.

Роро е бил приет във инфекциозна клиника на болницата в началото на миналата седмица с много висока температура. Преди това се е лекувал 2-3 дни у дома. 12 часа след приемане е бил преместен в интензивното.

В началото на февруари Кавалджиев беше на почивка с приятели на о-в Бали. Още с постъпването му в болницата лекарите от ВМА са го изследвали за близкоизточен респираторен синдром, както и за СПИН и туберкулоза, но всички тестове са отрицателни.

Синът на Вили Кавалджиев стана любимец на публиката като водещ на предаването "Мист" и "Интерактив" в музикалната телевизия ММ. Започна кариерата си в "Метрополис" по БНТ. Беше програмен директор в BOX TV. Последната му голяма медийна изява беше във VIP Brother.