Тя е дъщеря на палестинския магнат на недвижими имоти Мохамед Хадид и холандката, родена в Америка - Йоланда Фостър, която е бивш модел.

Вижте снимки >>

Модната библия ще излезе на 5 март със заглавие "Преориентиране на възприятията". На корицата Джиджи е снимана с воал, а на страниците на списанието е с розово-лилав шал. Тя позира пред Инес ван Ламсверде и Винуд Матадин.

21-годишната Хадид приветства арабския "Вог" и каза, че възможността да бъде на корицата на най-новата модна библия на Близкия изток означава всичко за нея.

"Мисля, че красивото на това да има международни издания на "Вог" е, че като модно общество ние можем да прославяме и да споделяме със света различни култури", написа тя в Инстаграм.

Главен редактор на списанието е принцесата на Саудитска Арабия Дина Абдулазиз. То ще се разпространява в няколко държави в Близкия изток, сред които Саудитска Арабия, Бахрейн, Катар, Кувейт, Оман и Обединени арабски емирства.

"Посредством една фотография, тя комуникира с хиляди думи с регион, който чака твърде дълго гласът на своя "Вог" да проговори", коментира принцесата избора на Хадид за корицата.

Дина Абдулазиз има три бутика, известна е с модния си стил и с налагането на западните идеи към източните традиции.