Тя е на корицата на сп. "Булка" в рокля на Аtelier Pronovias. На страниците на изданието Кремена позира и с вечерни рокли.

Вижте снимки >>

"Исках и получих голяма сватба с много хора, изключително красива. Но сега бих предпочела с най-близките ни приятели на екзотично място и различни емоции", споделя тя в интервю за списанието.

На въпрос дали изисква голяма отговорност и саможертва да е съпруга на Кирил Домусчиев, отговаря, че саможертва не е точната дума.

"Любовта и уважението един към друг ни дават сили да продължаваме напред и да съхраняваме семейството си. Ако въпросът е дали е лесно да си г-жа Кремена Домусчиева – не, не е", коментира половинката на бизнесмена.

Кремена и Кирил имат близнаци, но тя уточнява, всъщност имат четири деца.

"Имаме две големи дъщери от предходните си бракове, което ни прави голямо и щастливо семейство. С техния тийнейджърски дух и стил допринасят за свежестта помежду ни, а близнаците ни даряват с динамичност и емоция в живота ни. Ние сме щастливи, когато сме всички заедно. Комуникацията и приятелството помежду ни подпомагат да се справим във всякакви ситуации", уточнява тя.

Попитана за духовните й ценности, Кремена изброява: "да помагаш, да не забравяш откъде си тръгнал, да не стоиш безучастен".

"Целта на мен и моето семейство е мир, да успяваш да бъдеш съпричастен, да бъдеш полезен и да вярваш в мъничките добри неща", добавя още Домусчиева.

По думите й човек трябва да продължава напред и да се стреми към усъвършенстване.
ИЗБРАНО