Тв водещата Мира Добрева замина за Прага заедно със съпруга си Жоро Торнев и децата им - дъщерята Лора и сина Георги, съобщават от "24 часа".

Вижте снимки >>

"Не е имало случай на обикновено пътуване. В което да гледаме забележителности, да ядем и да се снимаме за спомен. Саковете с камерите, стативите и осветлението са далеч повече от куфарите с дрехи. Научихме така и децата си - всяко пътуване може да е преживяване, стига да влагаш страстта си в него, не апетита си", разказа Добрева.

Актрисата Луиза Григорова пък пътува за Великден до морето с любимия си мъж - режисьора Мартин Макариев. Тя пусна своя снимка от къмпинг "Градина".

"Христос Воскресе! Пожелавам ви здраве, любов и мир! Обичайте се, ценете живота, вярвайте и бъдете благословени!", написа тя.

Наум Шопов, с когото сега Луиза играе в "Откраднат живот", поздрави почитателите си във фейсбук за празника със семейна снимка. На нея той е с баща си Христо Шопов, майка си Мариана Станишева и с приятелката си Теа. Четиримата са облечени еднакво на кадъра - с бели ризи и сини дънки.

Здравко и Катя от дует Ритон поканиха приятели у дома за празника. Сред гостите беше плеймейтката Светлана Василева.

Младият певец Кристиан Костов, който ще ни представя на Евровизия, беше на Великден в Мадрид. Там в събота беше последното парти, на което участници в престижния музикален конкурс изпълняват своите песни. В неделя Кристиан и испанският представител на "Евровизия" Манел Наваро отговаряха заедно на въпроси на публиката на живо във Фейсбук.