Карина Попова бе един от най-колоритните участници в третия сезон на MasterChef. Тя винаги е обичала да готви, но никога не е имала нагласата да участва в кулинарно предаване. Подала си документите съвсем импулсивно, от любопитство. И се включила без планове и предварителен запас от рецепти, пишат от "24 часа".

Вижте снимки на Карина с Дичо и Ариел >>

"Кухнята е различна, котлоните са различни. Трябва да си готов да импровизираш, да се нагаждаш спрямо ситуацията, да си пластичен и импровизатор. Това е най-важното качество за MasterChef. Един път тръгнах с готова рецепта и бях на ръба да отпадна. В пътите, в които съм се явявала на абсолютна импровизация, ястията са ми се получавали най-добре."

Карина има двегодишна дъщеря Ариел от певеца Дичо Христов.

И двамата са вегетарианци, но не ограничават детето. Дори тя готви и пробва храни на детето с месо.

"Аз съм вегетарианец дотолкова, че така ми е по-добре да живея. Чувствам се по-добре. Но не съм крайна в това нещо. Според мен хората е най-добре да се хранят според кръвната си група. Аз и Дичо сме от групата на вегетарианците", разказва Карина.

Дичо много обича торта с кафе и сметана. Половинката му смята, че може би това е рецептата, с която истински го накарала да се влюби в нея и готвенето. А той толкова харесва вкуса на тази торта, че дори вече се е научил да си я приготвя сам.